بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1402/08/14 - 13:37
  • - تعداد بازدید: 120
  • - تعداد بازدیدکننده: 109
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در قالب رویداد سرای امید/

کارگاه انگیزشی طرز فکر نوآفرین با حضور استعدادهای برتر استان زنجان در مشهد برگزار شد.

در راستای برگزاری برنامه‌های معرفتی برای استعدادهای ‌برتر، کارگاه انگیزشی طرز فکر نوآفرین توسط بنیاد نخبگان استان زنجان در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان، این برنامه که در روز پنج شنبه مورخ 4/08/1402 از ساعت 9:30 الی 10:30 در مجتمع دکتر علی شریعتی جهاد دانشگاهی مشهد و با حضور آقای دکتر لطفی معاون پژوهش و فناوری و سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، آقای دکتر رسولی، رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان، آقای دکتر موسی اعظمی رئیس بنیاد نخبگان همدان و استعدادهای برتر استان های زنجان، گیلان، همدان و قزوین برگزار شد.

در ابتدا، آقای دکتر رسولی، رئیس بنیاد نخبگان استان زنجان به معاون پژوهش و فناوری و سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد و شرکت کنندگان در اردوی سرای امید خیر مقدم گفتند. در ادامه آقای دکتر رضا لطفی معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی به مرور سرفصل‌های داستان موفق در «رفع نیازهای مردم»، طرز فکر رشد، طرز فکر نوآفرین و چند توصیه به دانشجویان پرداختند.

دکتر لطفی با بیان توصیه‌هایی برای داشتن ذهن نوآفرین، اظهار کرد: مغز انسان می‌تواند براساس افکار تازه و رفتارهای جدید، مدارهایش را توسعه دهد و خودش را دوباره تنظیم کند. نخست باید روی طرز فکر خودتان کار کنید. هر روز زمانی را به نوشتن افکارتان اختصاص دهید، اینکه به چه می‌اندیشید و چرا؟ دوم آنکه هر گاه خودتان را در طرز فکر بسته یافتید، علتش را جویا شوید. آیا با تغییر راحت نیستید یا از اینکه اشتباه کنید، می‌ترسید؟ سوم این را اولویت خود قرار دهید که هر روز مطلب جدیدی را یاد بگیرید یا چیز جدید را امتحان کنید. توصیه چهارم این است که بیشتر از آنکه پاسخ می‌دهید، سعی کنید سوال بپرسید. نهایتا توصیه آخر اینکه حداقل هفته‌ای یکبار کاری انجام دهید که شما را فراتر از قابلیت‌های فعلی‌تان رشد دهد.

سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اهمیت مطالعه، افزودند: برای فکر کردن زمان بگذارید. نگویید من باهوش هستم، هوش ارتباط زیادی با عمق تفکر ندارد. بیشتر بیاندیشید و عمیق فکر کنید. چنانکه انیشتن می‌گوید ارزش تحصیلات دانشگاهی به این نیست که من حقایق بسیاری بیاموزم، بلکه به یادگیری و تربیت ذهن برای فکر کردن است.

معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی با اشاره به ضرورت تحصیل، تهذیب و ورزش در کنار هم، تصریح کرد: با مهارت‌های نرم ۲۰۲۵ آشنا شوید که مهم‌ترین آن تفکر تحلیلی و کارآفرینی است و  پس از آن یادگیری فعال قرار دارد. چنانکه در استخدام گوگل نخستین ملاک میزان توانایی یادگیری است. مهارت حل مسئله را تمرین کنید، همچنین مهارت تفکر طراحی را در خود تقویت کنید و از تنبلی و سستی به شدت بپرهیزید. ناامیدی و خوش‌خیالی هر دو نفی شده است و چنانکه در آیه ۱۸ و ۱۹ سوره اسرا آمده است ما باید ارزش‌آفرین باشیم، زیرا در قیامت از هر نعمتی که داده شده، سوال خواهد شد.

معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی در خصوص چگونگی ارزش‌آفرین بودن، عنوان کرد: نخست آنکه به آنچه می‌دانیم عمل کنیم، دائم در حال یادگیری باشیم، به مسأله‌های ارزشمند توجه کنیم. باید تقوا، تلاش و توکل را با هم داشته باشیم زیرا هر کدام از این‌ها که کمرنگ شود، خطرناک است.

در ادامه، آقای دکتر لطفی با ارائه مستندات قرآنی به مواردی در خصوص اینکه چگونه در دانشگاه، به دنبال آبادانی آخرتمان باشیم؟ پرداختند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 168086
کلمات کلیدی
مدیر زنجان
خبرنگار

مدیر زنجان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید