نشست هم اندیشی در خصوص ایجاد بورس تحصیلی مرحوم دکتر امیر اعلم غضنفریان برگزار شد.
نشست هماندیشی در خصوص ایجاد بورس تحصیلی مرحوم دکتر امیر اعلم غضنفریان در مورخ 13/02/1400 در بنیاد نخبگان استان زنجان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان، در این نشست که با حضور آقای دکتر رسولی رئیس بنیاد نخبگان زنجان، آقای دکتر عباس زاده عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و مسئول راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی فیزیک- الکترونیک امیر اعلم غضنفریان آن دانشگاه، مادر و خواهر مرحوم آقای دکتر امیر اعلم غضنفریان برگزار شد، در خصوص ایجاد بورس تحصیلی دکتر امیر اعلم غضنفریان بحث و تبادل نظر شد.
در ابتدای جلسه، آقای دکتر رسولی ضمن اشاره به افتخار آفرینیهای مرحوم دکتر غضنفریان، فعالیتهای خانواده مرحوم را در کمک به مراکز پژوهشی و مدارس و حمایت از مراکز بهداشتی و بیماران ستودند. آقای دکتر رسولی در ادامه به برنامههای بنیاد ملی نخبگان در استفاده از ظرفیت و نیات واقفین درحوزه علم و فناوری اشاره کردند و بر اهتمام جدی بنیاد استان در این حوزه تاکید کردند.
در ادامه نشست، آقای دکتر عباس زاده به کمکهای خانواده مرحوم دکتر غضنفریان در تجهیز آزمایشگاه فیزیک-الکترونیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی اشاره کرد و ادامه داد، هدایت واقفین به حوزه علم و فناوری می تواند نتایج ثمربخشی در جامعه داشته باشد.
سپس مادر مرحوم دکتر غضنفریان به نیات و دغدغههای فرزندشان در حمایت از دانش آموزان و دانشجویان مستعد پرداختند و بر آمادگی خویش در تامین منابع مالی اعطای بورس تحصیلی بنام آن مرحوم در سال جاری تاکید کردند. در ادامه نشست، خانم دکتر غضنفریان خواهر آن مرحوم به خلاصه ای از خدمات خیریه خانواده امیر اعلم غضنفریان در سطح استان پرداختند.
در پایان جلسه مقرر شد بنیاد نخبگان اقدامات لازم را برای نامگذاری این بورس تحصیلی، شناسایی دانشجویان واجد شرایط برای اعطای این بورس را انجام دهد و با همراهی سایر خیرین، توسعه این بورس تحصیلی را در دستور کار قرار دهد.
شایان ذکر است شادروان امیر اعلم غضنفریان در بهمن ماه سال 1350 در یک خانواده فرهنگی پای به عرصه وجود نهاد. ایشان در سال 1367 به همراه تیم المپیاد ریاضی عازم کشور استرالیا شد و به عنوان اولین ایرانی، موفق به کسب مدال نقره المپیاد شد. در همان سال ایشان برای تحصیل در رشته الکترونیک، با استفاده از طرح معافیت پذیرفته شدگان المپادهای علمی از کنکور سراسری، وارد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف شد و گامهای موفقیت را پی نمود. شوق و اشتیاق ایشان برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر، ایشان را راهی دانشگاه استنفورد از برترین دانشگاههای جهان (خصوصا در رشته الکترونیک) کرد. ایشان در امتحان ورودی دانشگاه استنفورد ایشان رتبه 3 را در میان کل شرکت کنندگان جهانی از آن خود کرد.
دکتر امیر اعلم غضنفریان در تاریخ ۱۵ آبان ماه ۱۳۷۸ در اوج جوانی و شکوفایی علمی بر اثر بیماری سرطان درگذشت و به سوی ابدیت پرواز کرد.
لازم به ذکر است پدر دکتر امیراعلم غضنفریان، مرحوم حسن غضنفریان، دبیر ریاضی دبیرستانهای زنجان و سالیان متمادی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان زنجان بودند و فعالیتهای گستردهای در زمینه مدرسهسازی و ارتقا کیفیت مدارس موجود داشتند.